Slide 1

FIT & VITAAL IN 30 MINUTEN

Trainen op de eGym is makkelijk en efficiënt. De cirkeltraining bestaat uit volautomatische krachttoestellen die aangestuurd worden door slimme software. Daarnaast werk je met eGym ook aan je flexibiliteit en cardio en weet je meer over je lichaamssamenstelling door de inbody!

persoonlijk voedingsschema

VYTAL is de makkelijkste manier om af te vallen, aan te komen of gezonder te eten zonder dat je je eigen voedingspatroon compleet hoeft om te gooien. Je krijgt een handige app waarin je precies kan zien wat je moet eten om je doelstelling te bereiken, volledig rekening houdend met jouw voorkeuren!

Groepslessen

Wij geven diverse groepslessen: van spinning tot een BBB, yoga of pilates: er is voor ieder wat wils.

Om deel te kunnen nemen aan een groepsles, moet je vooraf je plek reserveren via onze fitness registratie app. Krijg je een bevestiging in de app dan pas is je plek gereserveerd.

Al jarenlang dé alles-in-één sportschool in de regio!

We zijn een mooi en uitgebreid fitnesscentrum dat alles in huis heeft wat je van een goede sportclub mag verwachten. We vinden persoonlijke aandacht en een goede sportieve sfeer erg belangrijk. Na je training gezellig een kopje koffie of thee? Of toch liever een lekkere shake van de week? We maken het graag voor je klaar.

Even relaxen na je workout? Dat kan in de infrarood sauna of je kunt gebruik maken van onze massagestoel. Zo ga je moe maar voldaan naar huis!

Past Fitness Energiek ook bij jou?

Kom sporten bij Fitness Energiek en ontdek hoe doeltreffend en leuk fitness kan zijn. We hebben een ruim aanbod in trainingen én we hebben de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van fitness tot onze beschikking! Wij zijn 7 dagen in de week geopend, zijn goed en snel bereikbaar en hebben voldoende gratis parkeergelegenheid direct naast de deur! Top toch!

Persoonlijke aandacht

Wij vinden het belangrijk dat je goed kunt bewegen en de oefeningen op de juiste manier uitvoert. Heb je last van pijn bij het sporten? Weet je niet hoe je een oefening juist uitvoert? Vraag ons dan gerust om advies. We geven je tips en als dat nodig is alternatieven als een beweging door een blessure even niet lukt. Heb je geen idee waar je moet beginnen als je al die krachttrainingsapparatuur ziet staan? Of wil je juist gericht werken aan je doel? Wij helpen je graag met een persoonlijk trainingsschema. Na een intake maken onze trainers jouw schema en leggen het je uit zodat je precies weet wat je moet doen. Zo is sporten voor iedereen leuk!

Personal training bij Vitaal trainer

Wil je 1-op-1 aan de slag met een gespecialiseerde personal trainer? Voor Premium personal training verwijzen we je graag naar onze partner Vitaal trainer. Hier kun je terecht voor persoonlijke begeleiding bij het sporten. Kijk voor meer informatie gerust eens rond op www.vitaaltrainer.nl.

Wat vertellen leden over ons?

Vooral de eGym spreekt me erg aan; even inloggen en je kunt zo aan de slag met de workout. Je hele lichaam is getraind zonder dat je hoeft na te denken over de gewichten en spiergroepen.

 

Jaap

Ik sport via mijn werkgever bij Energiek. Ik kreeg goede uitleg over de apparaten en ondersteuning bij vragen. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader voor iedereen hier te komen sporten!

Jaco

Een vijf sterren club met leuk personeel, eersteklas apparatuur en ontzettend belangrijk, goede hygiëne!

 

Usman

Door persoonlijke begeleiding en eGym premium is de motivatie volledig terug. Ik ga er weer met veel plezier tegenaan!

Marga

Met regelmaat kan je mij vinden bij sportschool Energiek.
Waarom? Precies zoals de naam het zegt! Het maakt me energiek, vitaal. Het is een goede aanvulling op mijn andere activiteiten zoals zwemmen en wandelen.
De fitness- en cardiotoestellen zijn degelijk en van goede kwaliteit wat het sporten voor mij echt tot plezier maakt.
Ook word ik met allerlei meetgegevens èn persoonlijk advies geholpen in het blijvend verbeteren van mijn conditie en spiermassa.
Voor mij is Energiek niet meer weg te denken.

Frans

Een mooie sportschool op een goed bereikbare locatie! Ik ben heel blij met het eGym concept zodat ik voor een goede algemene gezondheid kan werken aan ontwikkeling van kracht, een goede conditie en flexibiliteit!

Joep

Ik sport nu sinds een jaar bij Energiek en de overstap naar deze sportschool is een hele goede keuze geweest. Bij binnenkomst voel je je gelijk welkom en tijdens het sporten maken de werknemers ook vaak een praatje. Iedereen doet zijn eigen ding, maar je merkt ook dat iedereen elkaar wil helpen. Ik heb zelfs wat sportmaatjes ontmoet bij Energiek waar ik regelmatig mee sport.

Hele fijne sportschool!

Elisa