1 juli update

1 juli opening Fitness Energiek
Na drie en een halve maand in spanning te hebben gezeten mogen wij eindelijk weer gaan doen waar we goed in zijn, het begeleiden en ondersteunen van onze leden op sportgebied! Per 1 juli staan onze deuren weer wagenwijd open zodat jullie aan je gezondheid,  je immuunsysteem en je corona kilo’s kunnen werken, want dat is nu belangrijker dan ooit. Scroll naar beneden voor meer informatie betreffende het sporten bij Fitness Energiek

Sporten bij Fitness Energiek

Fitness app
Het sporten bij Fitness Energiek gaat nu iets anders dan je gewend was. Zomaar binnen wandelen is er helaas even niet bij, je dient je nu vooraf aan te melden voor de groepslessen en eGym. Dit is zodat we de drukte kunnen reguleren. Vrije training is onbeperkt.
Aanmelden gaat via onze nieuwe Fitness registratie app. Deze kan je wil deze LINK installeren.

Ook hebben wij een streng protocol waar iedereen zich aan dient te houden:

– Kom omgekleed naar de sportschool, er kan geen gebruik gemaakt worden van de douches. Houd rekening met de 1,5 meter afstand ook in de kleedkamers.
– Handen desinfecteren bij binnenkomst.
– Te allen tijde 1,5 meter afstand houden.
– Toestellen na gebruik ZELF schoonmaken. ( Spray op het doekje en niet op het toestel)
– Handdoek is verplicht. Geen handdoek is geen toegang. Je kunt geen handdoek bij ons huren.
– Bij verkoudheidsklachten blijf je thuis.
– Voor eGym en groepslessen dien je vooraf te reserveren. Je kan je per dag aanmelden voor 1 trainingsuur. Voorlopig kun je maar 3 groepslessen of eGym uren op je planbord hebben staan. Wij hopen dat we dit snel kunnen versoepelen. Vrije training is onbeperkt en hoef je je niet meer voor aan te melden.
– Probeer zoveel mogelijk in de daluren te komen sporten.Plan niet direct al je lessen door, geef anderen ook een kans om een les in te plannen #samensterk

Risico groep

Behoor jij tot de risico groep (hart-long-obesitas-diabetes) of ben je ouder dan 70 jaar? Dan hebben wij speciaal voor jullie op maandag, woensdag en vrijdag een uur fitness gereserveerd. Hier word getraind in een kleine groep (max. 20 deelnemers verspreid door het gebouw) en is de begeleiding wat intensiever. Voor eGymmers die premium hebben is er een speciaal Covid-19 programma opgesteld om weer te starten met sporten na langdurig niet sporten. Dus wees niet bang, wij doen er alles aan om het zo veilig mogelijk te maken voor jullie!

Risicogroep rooster
– Maandag 08:00 – 09:00 uur
– Woensdag 13:00 – 14:00 uur
– Vrijdag 20:00 – 21:00 uur

Aanmelden kan via de Fitness registratie app.

Train mee met Anita
Anita is sinds april werkzaam bij Fitness Energiek. Ze staat straks op de vloer en geeft groepslessen, Spinning, Club Power, boksen en nog veel meer! Ze is werkzaam in de sportwereld sinds 2005 en heeft daardoor veel ervaring opgedaan. Een aantal van jullie hebben al kennis gemaakt met Anita tijdens de buiten lessen en vanaf 1 juli staat zij ook binnen voor jullie klaar! Train jij met haar mee?
20 jaar Fitness Energiek actie!
Heb jij je abonnementsgeld tijdens de coronacrisis aan ons over gemaakt? Kom dan je lot halen bij de balie en in december maak je dan kans op geweldige prijzen!
Door |2020-06-27T15:31:41+01:00juni 11th, 2020|Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor 1 juli update

Over de auteur: