Corona update

Update!

Wij zijn open!

Al een maand zijn wij weer open en het sporten gaat bijna weer als vanouds. We zien weer een hoop bekende gezichten maar er is ook weer nieuwe aanwas, wat het wel weer erg gezellig maakt! Helaas worden de spelregels nogal eens vergeten (-KLIK HIER-)om je geheugen op te frissen!

 

Update!

Wij gaan weer open!

Wij mogen onze deuren weer openen per 1 juli! Alleen gaat niet alles meer zoals je bij ons gewend was. Je dient je vooraf aan te melden via onze fitness registratie app (-KLIK HIER-) om de drukte te reguleren. Ook hebben wij een duidelijk protocol hoe het sporten nu gaat bij Fitness Energiek bijv. handen desinfecteren bij binnenkomt, 1,5 meter afstand ten alle tijden en handdoek gebruiken is verplicht. Lees hier meer over in de nieuwsbrief of –klik hier-.

 

Update!

Wij gaan naar buiten!
Bijna alles mag weer open, alleen de sportscholen moeten waarschijnlijk nog wachten tot 1 september. Dat duurt natuurlijk nog veel te lang en daarom hebben wij besloten vanaf maandag 11 mei te gaan starten met buiten trainingen. Denk hierbij aan Personal Training, groepslessen, krachttraining en HIIT. Aanmelden kan via email en wellicht binnenkort via ons nieuwe aanmeldsysteem. Meer hierover KLIK HIER. Voor het groepslesrooster KLIK HIER.

 

 

Beste sporters,

Wij hebben na overleg besloten om alle abonnementen te bevriezen. Dit betekent dat de incasso’s tot nader order niet zullen plaatsvinden. Ook betekent dit dat de einddatum van je abonnement opschuift met de tijd dat wij dicht zijn. Opzeggen is dus op dit moment niet mogelijk. Mocht je willen opzeggen kan dit weer op het moment van heropening en geldt nog steeds de opzegtermijn.

Voorbeeld: Startdatum 1-6-2019 einddatum 1-6-2020. Als wij dicht gaan tot 1 juni kan er vanaf die datum opgezegd worden en gaat dan de opzegtermijn in en ben je lid tot 1 augustus 2020.

Wat wij wel vragen maar niet verplichten is om ons te steunen. Draag jij ons een warm hart toe en wil jij ons straks weer open zien gaan? Maak dan zelf je abonnementsgeld over naar bekend bankrekeningnummer. Steun jij ons dan krijg jij, omdat wij ons 20 jarig bestaan iets anders hadden voorgesteld, een extra lootje.

Ook wij vinden deze situatie heel erg vervelend en zijn achter de schermen hard aan het werk om de sportschool op te knappen, schoon te maken en weer voor te bereiden op de opening. In de tussentijd kunnen jullie via FITSNACK.TV je eigen work-out kiezen en thuis met het hele gezin doen. Meer info hierover staat in de nieuwsbrief, Facebook en Instagram.

Wij hopen natuurlijk dat wij iedereen weer kunnen verwelkomen als wij open gaan en samen weer aan onze fitheid kunnen werken. Mochten er vragen zijn, zijn wij via info@fitness-energiek.nl bereikbaar.

Rob, Threa en het fitness team.

 

 

 

Door |2020-07-31T14:28:57+01:00maart 18th, 2020|Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor Corona update

Over de auteur: