Corona update

Beste sporters,

Wij hebben na overleg besloten om alle abonnementen te bevriezen. Dit betekent dat de incasso’s tot nader order niet zullen plaatsvinden. Ook betekent dit dat de einddatum van je abonnement opschuift met de tijd dat wij dicht zijn. Opzeggen is dus op dit moment niet mogelijk. Mocht je willen opzeggen kan dit weer op het moment van heropening en geldt nog steeds de opzegtermijn.

Voorbeeld: Startdatum 1-6-2019 einddatum 1-6-2020. Als wij dicht gaan tot 1 juni kan er vanaf die datum opgezegd worden en gaat dan de opzegtermijn in en ben je lid tot 1 augustus 2020.

Ook wij vinden deze situatie heel erg vervelend en zijn achter de schermen hard aan het werk om de sportschool op te knappen, schoon te maken en weer voor te bereiden op de opening. In de tussentijd kunnen jullie via FITSNACK.TV je eigen work-out kiezen en thuis met het hele gezin doen. Meer info hierover volgt later deze week.

Wij hopen natuurlijk dat wij iedereen weer kunnen verwelkomen als wij open gaan en samen weer aan onze fitheid kunnen werken. Mochten er vragen zijn, zijn wij via info@fitness-energiek.nl bereikbaar.

Rob, Threa en het fitness team.

 

 

 

 

Door |2020-03-24T11:38:09+01:00maart 18th, 2020|Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor Corona update

Over de auteur: