Nieuws!

 
Logo
 
Afbeelding
Nieuwsbrief December
De december maand staat in het teken van nieuwe toestellen, lootjes die getrokken gaan worden en natuurlijk mag een Sinterklaas gedicht niet ontbreken. Lees snel verder.
 
 
Welkom bij Fitness Energiek
Afbeelding
Nieuwe toestellen
In verband met een kleine verbouwing zijn wij maandag 30 november de hele dag gesloten. Dinsdag 1 december zijn wij weer geopend vanaf 09:00 uur en train jij op de allernieuwste krachttoestellen van Matrix fitness en voor de eGymmers op Smart Flex. Wij zijn de eerste club in Nederland die de toestellen van Smart flex kunnen gebruiken en krijgen daar een uitgebreide training over. Maak snel een afspraak bij één van de instructeurs om de toestellen ingesteld te krijgen.
Afbeelding
Smart Flex
EGYM biedt naast de intelligente krachtcirkel en cardio training ook Smart Flex. Het Smart Flex circuit bestaat uit 7 elementaire toestellen met specifieke oefeningen die de flexibiliteit van het lichaam verbeteren en een verkeerde houding verhelpen alsmede rug en knieklachten helpen wegnemen. Verkorte spieren worden op gerichte wijze in lengte en kracht getraind.
Net als bij EGYM log je in via een RFID chip. Ieder toestel kiest automatisch de persoonlijke instelling van de gebruiker en alle trainingsresultaten worden opgeslagen in de EGYM Trainer app.Dus let’s get flexibel 😉
Afbeelding
Sinterklaas
Helaas werkt Sinterklaas thuis dit jaar maar zijn Pieten zullen de cadeautjes rond brengen zeg maar

Voor de sporters onder ons
Whey eiwitten, een uurtje PT…of wat dacht je van bidons

Door deze producten word je lekker fanatiek
Ze zijn verkrijgbaar bij Fitness Energiek!

Afbeelding
Lootjes trekken
Omdat wij dit jaar 20 jaar bestaan heeft iedereen die nieuw lid is geworden of geld op zijn pas heeft gestort een lot gekregen. Heb je iemand aangebracht dan kreeg jij 20 euro bartegoed.

Eind december, tussen Kerst en oud en nieuw, gaan we eindelijk de lootjes trekken. Je maakt kans op een Polar sporthorloge, bar producten zoals Whey proteine en vitaminen of Personal Training.

De maand december wordt zo nog een beetje spannender..

20 jaar Fitness Energiek actie!
Word jij of ben jij lid geworden in 2020 dan krijg jij een lot. Heb jij je abonnementsgeld tijdens de coronacrisis-sluiting als gift aan ons overgemaakt dan krijg jij ook een lot waarmee je in december kans maakt op mooie prijzen.
Door |2020-11-27T14:58:21+01:00november 27th, 2020|Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor Nieuws!

Over de auteur: