Bananencake

-Recept-

 

Bananencake

Je hebt nodig

  • 150 gram amandelmeel
  • 3 rijpe bananen
  • 40 gram gedroogde vijgen
  • 40 gram verse dadels
  • 60 gram walnoten
  • 3 eieren
  • ½ theelepel zout
  • 1 theelepel bakpoeder

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 175 graden. Haal de pitjes uit de dadels en snijd de steeltjes van de vijgen af. Maal de dadels, bananen en vijgen tot ze een glad mengsel vormen. Doe dit in de keukenmachine. Klop de drie eieren in een grote kom. Doe hier het amandelmeel doorheen en voeg vervolgens het gladde mengsel van banaan, dadel en vijgen toe.

Hak de walnoten in grove stukjes. Roer ze met wat zout en bakpoeder door het beslag heen. Giet het mengsel in een cakeblik en plaats dit in de oven voor circa 60 minuten.

Laat na afloop 10 minuten afkoelen voor het te nuttigen.

Eet smakelijk!

Threa.

By |2019-11-19T11:19:26+01:00november 19th, 2019|Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor Bananencake

About the Author: