eGym: Smart Strenght, Smart Cardio en Smart Flex!2022-09-08T09:06:42+01:00

Uniek trainingsconcept: eGym ; Smart strenght, Smart cardio en Smart flex!

“Behaal jouw doel met effectief en resultaatgericht trainen”

Train in ons fitnesscentrum met eGym, uniek in Nederland! Een volledig trainingsconcept bestaande uit 17 krachttoestellen, 7 toestellen gericht op flexibiliteit en diverse cardio toestellen. Genoeg variatie om het gehele lichaam te trainen en meer resultaat te boeken!

eGym Smart Strength
Waarom trainen op de eGym smart strength-Cirkel?

  • Eenvoudig & veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en jouw persoonlijke tag;
  • Effectieve training, slechts 2x 30 minuten per week;
  • Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding;
  • Altijd & overal inzage in je trainingsresultaat;
  • Fit & Vitaal in 30 minuten.

eGym is een circuit van slimme krachttoestellen die met elkaar een ultieme training bieden voor alle grote spiergroepen van het lichaam. Wij stellen eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op je persoonlijke tag die je van ons bij inschrijving ontvangt.

Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment van toestel, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt.

Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren.

Je traint dus snel, effectief en vooral met meer plezier!

Heb je een lidmaatschap met eGym, dan kun je je vorderingen van je trainingen in de eGym app. Het inboeken van een eGym sessie gaat via onze fitnessapp.

eGym Smart Strengt Premium
Heb je met trainen bepaalde doelen voor ogen of wil je trainen met meer afwisseling, dan is eGym Smart Strength Premium wellicht iets voor jou!

Of het nu gaat om spieropbouw, bodyshaping of versterking van het immuunsysteem: kies je doel en krijg de best mogelijke training.

Met je gekozen doel volgt er een op maat gemaakte training met variatie van de trainingsparameters zoals intensiteit, trainingsgewicht, aantal herhalingen, bewegingssnelheid en nog veel meer. De slimme krachttoestellen van eGym passen de training automatisch aan je doelen aan en zorgen ervoor dat terugkerende krachttesten worden gebruikt om de groei van jouw trainingsvermogen continu te stimuleren.

Er is onder andere keuze uit onderstaande trainingsprogramma’s:

eGym Smart cardiotoestellen
Naast de krachttoestellen, is eGym ook beschikbaar op de cardiotoestellen zoals de fiets, crosstrainer, stairmaster en roeier. Na het inloggen met je eGym bandje vraagt het toestel de eerste keer om je doelstelling. Na deze ingevoerd te hebben doe je een fittest. Aan de hand van je doelstelling en de test maakt eGym een trainingsprogramma voor je. Elke 28 dagen komt deze test terug en kun je zien hoeveel jij vooruit gaat. 10 tot 30% vooruitgang in vo2Max binnen 28 dagen!

eGym Smart Flex
Het Smart Flex circuit bestaat uit 7 elementaire toestellen met specifieke oefeningen die de flexibiliteit van het lichaam verbeteren. Het helpt een verkeerde houding te verbeteren, het helpt tegen rug-, knie-, nek- en schouderklachten en verbetert de flexibiliteit en mobiliteit. Verkorte spieren worden op gerichte wijze in lengte en kracht getraind.

Wil je starten met eGym is dit in verschillende lidmaatschapsvormen mogelijk. Met een Zilver lidmaatschap kun je aan de slag met eGym strength, cardio en flex. Wil je meer opties in trainingsprogramma’s, kies dan voor eGym Premium in een Goud of Platina lidmaatschap.

Kijk hier voor een overzicht van onze lidmaatschappen op deze pagina.