eGym: Smart Strenght, Smart Cardio en Smart Flex!2020-12-08T11:32:55+01:00

Uniek trainingsconcept: eGym ; Smart strenght, Smart cardio en Smart flex!

“Behaal jouw doel met effectief en resultaatgericht trainen”

Fitness Energiek is dé eGym specialist, uniek in Nederland! Een volledig trainingsconcept bestaande uit 2 cirkels (17 toestellen) kracht, 1 cirkel (7 toestellen) flexibiliteit en cardio toestellen. Dus nog meer variatie om het gehele lichaam te trainen en meer resultaat te boeken.

Waarom trainen met eGym Smart Strenght?

Deze opstelling van 2 cirkels met volautomatische toestellen maakt het mogelijk om in slechts 2 keer 30 minuten het hele lichaam te trainen en dat met veel meer resultaat dan op normale fitnesstoestellen (binnen 6 trainingen 10 tot 30% vooruitgang).

 • Kortom:
  – Snel, veilig en eenvoudig
  – Hoge vetverbranding
  – Extra spieropbouw die ook op de lange termijn voor een betere verbranding zorgen
  – Op maat ingestelde toestellen om blessures of onjuiste uitvoering te voorkomen
  – Absolute resultaatgarantie

Waarom trainen op de eGym Smart Cardiotoestellen?

Naast de krachttoestellen is eGym ook beschikbaar op de cardiotoestellen zoals de fiets, crosstrainer, stairmaster en roeier. Na het inloggen met je eGym bandje vraagt het toestel de eerste keer om je doelstelling. Na deze ingevoerd te hebben fiets je een fietstest. Aan de hand van je doelstelling en de fietstest maakt egym een trainingsprogramma voor je. Elke 28 dagen komt deze test terug en kun je zien hoeveel jij vooruit gaat. 10 tot 30% vooruitgang in vo2Max binnen 28 dagen!

Waarom trainen op eGym Smart Flex?

Het Smart Flex circuit bestaat uit 7 elementaire toestellen met specifieke oefeningen die de flexibiliteit van het lichaam verbeteren. Het helpt verkeerde houding verbeteren, het helpt tegen rug, knie, nek en schouderklachten en verbetert de flexibiliteit/mobiliteit . Verkorte spieren worden op gerichte wijze in lengte en kracht getraind.

Net als bij eGym log je in via een RFID chip. Ieder toestel kiest automatisch de persoonlijke instelling van de gebruiker en alle trainingsresultaten worden opgeslagen in de eGym Trainer app.

Ervaar het zelf en maak een afspraak voor een gratis proeftraining.
Tel: 071-4076400