eGym Cirkel2020-09-30T10:53:55+01:00

Uniek trainingsconcept: eGym Cirkel, eGym cardio en Smart flex!

“Behaal jouw doel met effectief en resultaatgericht trainen”

Fitness Energiek dé eGym specialist! Nu met 17 toestellen, 2 verschillende cirkels, dus nog meer variatie om het gehele lichaam te trainen en meer resultaat te boeken.

Waarom trainen met eGym?

Deze opstelling van 2 cirkels met volautomatische toestellen maakt het mogelijk om in slechts 2 keer 30 minuten het hele lichaam te trainen en dat met veel meer resultaat dan op normale fitnesstoestellen (binnen 6 trainingen 10 tot 30% vooruitgang).

 • Kortom:
  – Snel, veilig en eenvoudig
  – Hoge vetverbranding
  – Extra spieropbouw die ook op de lange termijn voor een betere verbranding zorgen
  – Op maat ingestelde toestellen om blessures of onjuiste uitvoering te voorkomen
  – Absolute resultaatgarantie

eGym op de cardiotoestellen!

Sinds kort is eGym ook beschikbaar op onze Matrix cardiotoestellen. Dit betekent dat je na een conditietest en het kiezen van je doelstelling nog gerichter traint op jouw doel!

Binnenkort!

Smart Flex

EGYM biedt naast de intelligente krachtcirkel ook Smart Flex. Het Smart Flex circuit bestaat uit 8 elementaire toestellen met specifieke oefeningen die de flexibiliteit van het lichaam verbeteren en een verkeerde houding verhelpen. Verkorte spieren worden op gerichte wijze in lengte en kracht getraind.

Net als bij EGYM log je in via een RFID chip. Ieder toestel kiest automatisch de persoonlijke instelling van de gebruiker en alle trainingsresultaten worden opgeslagen in de EGYM Trainer app.

Ervaar het zelf en maak een afspraak voor een gratis proeftraining.
Tel: 071-4076400