Extra nieuws juni

 
Logo
 
Afbeelding
Nieuwsbrief
In deze nieuwsbrief besteden we aandacht aan de Egym flex en de aanstaande versoepelingen. En hebben we een heerlijk recept voor je. Lees snel verder!
 
 
Welkom bij Fitness Energiek
Afbeelding
Egym Flex
Doe jij Egym? Neem dan ook eens een kijkje bij de egym flex toestellen. Hier train je de lenigheid, verbeter je de bewegingsuitslag en verleng je de verkorte spieren die je hebt gekregen na maandenlang inactiviteit en het krom zitten achter je laptop tijdens het thuiswerken. Maak nu je afspraak met een van de trainers om de toestellen in te stellen.
Afbeelding
Nieuwe versoepelingen
Tijdens de persconferentie van afgelopen vrijdag zijn er weer extra versoepelingen aangekondigd per 26 juni. Het dragen van een mondkapje in publieke ruimtes waar je voldoende afstand kunt bewaren is niet meer nodig. Dit betekent dat het dragen van een mondkapje ook bij ons ook niet meer nodig is bij verplaatsingen in het pand. De 1,5 meter afstand regel blijft wel gelden net zoals de handen desinfecteren bij binnenkomst. Vanwege de 1,5 meter afstand regel kunnen wij de douches helaas nog niet openstellen. Heb je verkoudheidsklachten dan vragen we je nog steeds om thuis te blijven.
Afbeelding
Dio Fysiotherapie
Heb je pijntjes, blessures of ernstige fysiologische klachten? Kom naar het inloopspreekuur en weet binnen 10 minuten wat eraan gedaan kan worden.

Elke woensdag tussen 17:00 – 18:00 uur is er een inloopspreekuur. Vanwege COVID-19 kan dit alleen op afspraak. Inschrijven kan via de intekenlijst op de balie, exclusief voor leden van Energiek.

Afbeelding
Recept: Roze smoothie bowl
Ingrediënten
100 gram bevroren frambozen
100 gram bevroren blauwe bessen
½ schepje vanille eiwitpoeder of 1 tl honing
Granola naar smaak (Bijv. de granola van Eat Natural, zonder toegevoegde suiker)
150-200 ml water
Instructies
Stop alle ingrediënten behalve de granola in de blender of keukenmachine en mix totdat je een gladde smoothie hebt. Neem 150 ml water voor een dikke smoothie en 200 ml voor een wat dunnere smoothie. Houd eventueel wat blauwe bessen en frambozen apart ter decoratie.
Schep de smoothie in een schaaltje, strooi de granola erover en eet smakelijk!
Fitness Energiek
Door |2021-06-22T14:42:01+01:00juni 22nd, 2021|Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor Extra nieuws juni

Over de auteur: