Fitness App2020-06-11T11:30:42+01:00

Beste leden,

Vanaf 25 mei maken we bij Fitness Energiek gebruik van een Fitness registratie app. Omdat wij tijdens de coronacrisis slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar hebben voor het sporten bij Fitness Energiek dient iedereen die op dit moment wil trainen zich via deze app te registreren en aan te melden voor de groepslessen en vrije krachttraining. Hiermee vervalt het aanmelden per email (m.u.v. personal training).

Als we vanaf 1 juli weer open mogen blijven we de app gebruiken, ook voor de vrije trainingsuren. Op deze manier kunnen we de drukte reguleren en kunnen wij veilig en verantwoord sporten in de nieuwe 1,5 meter samenleving.

Registreren is makkelijk! Druk op de link en registreer je met het email waarmee je je bij Fitness Energiek aangemeld hebt. Let op: Doe je dit met een ander email adres dan bij ons bekend, dan lukt de registratie niet en kun je je niet aanmelden voor groepslessen en vrije krachttraining. Weet je niet meer met welk email adres je je aangemeld hebt of heb je destijds geen email adres doorgegeven stuur dan even een berichtje naar roland@fitness-energiek.nl.

Klik hier om je te registreren!