Juli nieuws

 
Logo
 
Afbeelding
Nieuwsbrief juli
In deze nieuwsbrief aandacht voor de aankomende wegafsluiting, een heerlijk zomers recept en de oefening van de maand.
 
 
Welkom bij Fitness Energiek
Afbeelding
Wegafsluiting
Dinsdag 20 juli en woensdag 21 juli zal de Hoofdstraat/Voorschoterweg bij ons voor de deur tot de nieuwe rotonde afgesloten zijn in verband met het aanleggen van streetprint. De werkzaamheden duren van 07:00 uur tot 15:00 uur. De sportschool is te bereiken via de omleiding. Parkeren kan op het grote parkeerterrein of kom gewoon eens op de fiets.
Afbeelding
Lekkere lunch wraps
3 middelgrote wraps
1 avocado
2 stuks gegrilde paprika
3 handjes sla
2 eetlepels pijnboompitten
3 eetlepels parmezaanse kaas
1 eetlepel citroensap
snuf peper en zout

Bereiding
Verwarm een koekenpan zonder olie of boter. Leg de wraps hier kort in zodat ze een beetje bruin kleuren.

Halveer de avocado, verwijder de schil en pit en prak het vruchtvlees fijn. Voeg het citroensap toe een snuf peper en zout. Neem een wrap en besmeer met een deel van de avocadopuree. Snijd de gegrilde paprika’s in reepjes en verdeel over de wrap.

Verdeel er sla over en wat geroosterde pijnboompitten en Parmezaanse kaas. Rol de wrap op en ‘plak’ een beetje dicht met avocado. Serveer direct of wikkel in folie en bewaar in de koelkast.

Afbeelding
Oefening van de maand
De deadlift is niet zomaar de eerste de beste oefening. Bij een incorrecte uitvoering is deze oefening blessure gevoelig maar bij een correcte uitvoering is er sprake van verbetering van kracht, spiergroei en hormoonbalans. Daarnaast helpt de deadlift ook bij lage rugklachten zoals spit en kan het trainen van deze oefening rugklachten voorkomen. Naast de hoofd spiergroepen: lange rugspier, bilspieren, hamstrings en kuiten gebruik je ook: schouders, biceps, triceps, bovenrug, rechte en schuine buikspieren, bovenbenen en de scheenbeenspieren. Een echte totalbody oefening dus! Wil jij deze oefening tot in de puntjes correct uitvoeren, maak dan een afspraak met één van onze trainers!
 
Fitness Energiek
Door |2021-07-16T12:46:51+01:00juli 16th, 2021|Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor Juli nieuws

Over de auteur: