Nieuws november

 
Logo
 
Afbeelding
Nieuwsbrief november
In deze nieuwsbrief hebben we aandacht voor de nieuwe aanvullende maatregelen en de kans op besmetting met het COVID19 virus in sportscholen. Tevens zijn wij een dagje dicht ivm het installeren van nieuwe toestellen. En Roland laat zijn snor weer staan voor het goede doel.
 
 
Welkom bij Fitness Energiek
Afbeelding
Covid-19 maatregelen
Vanaf donderdag 19 november mogen wij weer groepslessen geven. Het huidige virtuele rooster komt daarbij te vervallen. Deze lessen kunnen in de uren dat er geen groepsles gegeven word wel gewoon gevolgd worden.

Reserveer je plek voor jou favoriete groepsles in de fitness app.

Let op! Deze regels zijn nog steed van toepassing:
–       Te allen tijde 1,5 meter afstand houden.
–       Bij verkoudheidsklachten blijf je thuis.
–       Handen desinfecteren bij binnenkomst.
–       Gebruik van een handdoek is verplicht.

Voor alle geldende regels kijk op de website

Afbeelding
Hoe veilig ben je in de sportschool?
EuropeActive, de leidende non-profitorganisatie voor de Europese fitness- en fysieke activiteitensector, is verheugd aan te kondigen dat voorlopige gegevens verzameld door King Juan Carlos University en AWRC-Sheffield Hallam University een extreem laag Covid-19-risico in fitnessclubs onthullen. Met meer dan 62 miljoen geanalyseerde bezoeken, bedraagt het gemiddelde besmettingspercentage slechts 0,78 per 100.000 bezoeken.

Klik hier en lees verder>>

Afbeelding
Nieuwe toestellen!
Op 30 november zijn wij de hele dag gesloten ivm het installeren van nieuwe toestellen. Alle krachttoestellen beneden worden vervangen en voor de eGym’ers komt er een Flexx cirkel. Want naast kracht en conditietraining is flexibiliteit even belangrijk voor het ontwikkelen van je spieren, je lenigheid en je conditie.

Voor de rest houden we jullie nog even in spanning…

Afbeelding
Movember
November staat wereldwijd in het teken van onderzoek naar prostaat en teelbal kanker.

Prostaatkanker is wereldwijd de op één na meest voorkomende soort kanker bij mannen, met elk jaar meer dan 1,3 miljoen nieuwe gevallen. De behandeling van prostaatkanker kan zware eisen stellen aan de lichamelijke en mentale gezondheid van mannen met deze ziekte, ook bij een succesvolle uitkomst. Wij streven naar een toekomst waarin geen enkele man aan prostaatkanker overlijdt.

Om hier meer aandacht op te vestigen laat Roland in november weer zijn snor staan!

Willen jullie Roland en het goede doel steunen dan kan dit dmv een donatie. Alle donaties gaan geheel naar het goede doel. Doneren kan via deze link. Je kunt natuurlijk ook met Roland mee doen en zelf je snor laten staan 😉

20 jaar Energiek actie
Word jij of ben jij lid geworden in 2020 dan krijg jij een lot. Heb jij je abonnementsgeld tijdens de coronacrisis-sluiting als gift aan ons overgemaakt dan krijg jij ook een lot waarmee je in december kans maakt op mooie prijzen.
Door |2020-11-18T10:41:58+01:00november 5th, 2020|Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor Nieuws november

Over de auteur: