Nieuws oktober

 
Logo
 
Afbeelding
Nieuwsbrief oktober
In deze nieuwsbrief vertellen we je over sporten en mondkapjes. Is dit verstandig? Verder brengen wij de spelregels met betrekking tot het sporten in de corona periode nog eens onder de aandacht. Lees snel verder!
 
 
Welkom bij Fitness Energiek
Afbeelding
Mondkapjes, waar wel en waar niet?
Vanuit het kabinet is het dringende advies om mondkapjes te dragen in publieke binnenruimtes, supermarkten en wellicht straks ook op straat. Waarom is het niet verstandig om een mondkapje te dragen tijdens het sporten? Naast dat het niet prettig zit als je gaat zweten, is het ook niet bevorderlijk voor de zuurstof opname. Zuurstof die je tijdens het sporten hard nodig hebt om je spieren te voorzien van energie. Dus ons advies hierin is om geen mondkapje te dragen tijdens het sporten.

Daarentegen willen wij wel dat onze leden mondkapjes gaan dragen waar de 1,5 meter afstand houden niet mogelijk is. Voorbeeld: het wachten bij de groepsleszaal. Nu komt het te vaak voor dat de 1,5 meter afstand niet in acht genomen wordt in de hal voor de leszaal. Daarom verplichten wij hier het dragen van een mondkapje. Wil je dit niet dan kun je in een andere ruimte wachten/sporten totdat de les begint.

Alle medewerkers van Energiek dragen mondkapjes bij fittesten, instellen van de toestellen en personal training. Dit doen wij voor jouw maar ook onze veiligheid.

Afbeelding
Spelregels
–       1,5 meter afstand houden te allen tijde.
–       Bij verkoudheidsklachten blijf je thuis!
–       Handen desinfecteren bij binnenkomst.
–       Gebruik van een handdoek is verplicht (ga er op zitten en leg ‘m niet over je schouders)
–       Wij maken de toestellen ieder uur van de dag extra schoon. Heb je heel erg gezweet dan verzoeken we je dit zelf ook even te doen. Spray eerst schoonmaakmiddel op het doekje en neem vervolgens met het doekje het toestel af.
–       Beperkt gebruik van kleedkamers en toiletten. Douches en sauna zijn gesloten.
–       Voor eGym en groepslessen dien je vooraf te reserveren. Je kan je per dag aanmelden voor 1 trainingsuur (je kan dus niet meerdere lessen per dag volgen). Voorlopig kun je 3 groepslessen of eGym uren op je planbord hebben staan. Wij hopen dat we dit snel kunnen versoepelen.
–     Vrije training is onbeperkt en hoef je je niet voor aan te melden. Houd wel rekening met de risicogroep uren. Deze zijn alleen voor mensen in de risicogroep!
20 jaar Energiek actie!
Word jij of ben jij lid geworden in 2020 dan krijg jij een lot. Heb jij je abonnementsgeld tijdens de coronacrisis als gift aan ons overgemaakt dan krijg jij ook een lot waarmee je in december kans maakt op mooie prijzen.
Door |2020-10-07T10:42:00+01:00oktober 7th, 2020|Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor Nieuws oktober

Over de auteur: