November nieuws

Nieuwsbrief november
In deze nieuwsbrief aandacht voor de aangescherpte coronaregels en hoe wij daar mee om gaan. Verder hebben we vanaf januari een nieuw voedingsprogramma en we bespreken de voordelen van Egym Flexx. Lees snel verder!
 
 
Welkom bij Fitness Energiek
Afbeelding
Coronacheck app
Omdat de besmettingen met het coronavirus oplopen heeft de regering besloten om de regels weer aan te scherpen. Dit betekent voor ons dat wij onze leden moeten gaan controleren op een geldige QR-code. Wij starten met controleren vanaf zaterdag 6 november.
Afbeelding
Mondkapje
Het dragen van een mondkapje is niet verplicht maar wel gewenst. Ook is het dringende advies om 1,5 meter afstand te houden. Mocht er geen afstand bewaard kunnen worden dan zal het personeel een mondkapje dragen tijdens intakes etc.

Mocht je je mondkapje vergeten zijn en je wilt er wel één op dan zijn bij ons te koop: SafeSave Nanomask per 3 voor €13,95. Maat L & XL

Afbeelding
Body Support
Vanaf januari gaan we starten met een nieuw voedingsprogramma: Body Support.

Body Support biedt persoonlijke begeleiding op gebied van voeding. Samen met een van onze trainers ga je aan de slag: of je nu wil afvallen, juist in balans wil blijven of meer spieren en vorm wil krijgen, het is allemaal mogelijk. Je trainer maakt aan de hand van jouw persoonlijke voorkeuren voedingsschema’s op maat. Heb je allergieën, dieetwensen of wil je met iemand samen eten? Ook dat kan je trainer voor je aanpassen in je weekmenu. Daarnaast heb je de Body Support app met een persoonlijk account tot je beschikking. Met behulp van de app heb je altijd je weekmenu bij de hand en  kun je de menu’s nog verder aanpassen. Daarnaast vind je er onder andere een wekelijkse boodschappenlijst, nieuwtjes en een caloriechecker.

Mocht je meer informatie willen of je aan willen melden vraag het één van onze medewerkers.

Afbeelding
Egym Flexx
Naast Egym op de cardio en krachttoestellen hebben wij ook Egym Flex. De naam zegt het al: flexibiliteitstraining. Een onmisbaar facet in fitness. Omdat je met krachttraining je spieren verkort en veel op spanning zet is het ook noodzakelijk om je spieren weer terug op lengte te brengen en te laten ontspannen. Dit doet Egym Flexx! Het zorgt uiteindelijk voor meer beweging in het gewricht en dus ook meer kracht. Naast meer beweging bevordert het ook het herstel na een intensieve training, voorkomt het rugklachten, hoofdpijnklachten en ben je minder stijf.

Heb jij een Zilver abonnement of hoger dan kunnen wij de toestellen direct bij je instellen. Maak hiervoor even een afspraak bij één van onze medewerkers.

Heb jij een Brons abonnement dan kun je een proeftraining aanvragen bij één van onze

Door |2021-11-05T15:27:31+01:00november 5th, 2021|Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor November nieuws

Over de auteur: