Oktober nieuws

Nieuwsbrief oktober
In de vorige nieuwsbrief hebben we veel aandacht besteed aan de hygiene tijdens het sporten. In deze nieuwsbrief gaat het weer over fitness en krachttraining. Lees dus snel verder
 
 
Welkom bij Fitness Energiek
Afbeelding
FitForm Challenge
De FitForm Challenge is er speciaal voor vrouwen die graag willen starten met of meer willen leren over krachttraining. Maar ja, waar begin je? Dat is precies waar wij je bij willen helpen.

Tijdens deze 10-weekse cursus leer je welke training bij jou en jouw doelstelling past, worden er verschillende mastertrainingen gegeven door onze gecertificeerde instructeurs en krijg je een, voor jou op maat gemaakt, trainingsplan. Met de Bodyscan voor én na de cursus weet jij precies wat er lichamelijk veranderd is.

Start vanaf 1 oktober.

Kosten:

Leden €85,-

Niet leden €169,50

Afbeelding
Groepslessen
Energiek biedt naast het ‘gewone’ fitness ook groepslessen aan. Met een vernieuwd en vol groepslesrooster staan de instructeurs weer keihard te knallen sinds begin september. Het vernieuwde groepsles aanbod vind je in de app en op onze website. Klik hier>>
Afbeelding
Vragen over trainen
Heb jij een vraag over je training, over voeding of over een oefening? Stel ze dan gerust, want onze instructeurs lopen er niet voor niets. Zijn ze even bezig? Plan dan gerust een afspraak in bij de balie zodat ze je dan verder kunnen helpen.
Afbeelding
Wist je dat?
Wist je dat… Roland en Marenthe beiden op 4 oktober jarig zijn? En wist je ook dat daar bijna 10 jaar tussen zit? En dat ze elk jaar een kluif krijgen voor hun verjaardag omdat het dan dierendag is.

Feliciteer ze gerust, maar zoenen doen ze niet 🙂

Door |2021-10-03T09:55:21+01:00oktober 3rd, 2021|Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor Oktober nieuws

Over de auteur: