Reglement2019-05-13T15:04:37+01:00

Reglement

Algemeen
ENERGIEK behoudt zich het recht van toegang voor, een ieder die naar ENERGIEK komt onderwerpt zich automatisch en onvoorwaardelijk aan de bepalingen van dit reglement.

Roken is verboden.  In de sportruimte is het dragen van schone schoenen (dus binnen aantrekken) verplicht. Geen afgevende zwarte zolen. Geen haltershirts i.v.m. hygiëne.

ENERGIEK is niet aansprakelijk voor diefstal, verlies of ongevallen in en om het sportcentrum.

Lidmaatschap
Als u lid wordt van ENERGIEK is dat voor onbepaalde tijd. Indien u niet opzegt bent u verplicht de betalingen op tijd te voldoen. Opzegtermijn van 1 kalendermaand.

Alle abonnementen lopen tot eind looptijd contract. Opzeggen van een abonnement moet voor de contractsverlenging plaatsvinden met in achtneming van een opzegtermijn van tenminste een maand voor het verlopen van het abonnement. Bij voortijdige beeindiging van een abonnement vindt geen restitutie plaats.

Opzeggen kan alleen schriftelijk via ons opzegformulier. Dit  opzegformulier is bij de bar verkrijgbaar. Geldt voor alle Abonnementen,  10 x abonnement en jaarabonnement.

Cardiofitness en fitness
Ieder fitnesslid dient een handdoek mee te nemen om toestellen en matten af te dekken.

Nieuwe leden dienen een afspraak te maken (ook met trainingservaring) met begeleiding. Gewichten en halters dienen na gebruik weer teruggelegd te worden.

Ieder fitnesslid dient de toestellen, die door haar of zijn gebruik vuil geworden zijn, schoon te maken met de door het sportcentrum beschikbaar gestelde schoonmaakspullen.

Kinderen onder de 14 jaar hebben geen toegang tot de fitnessruimte.

Voor uw veiligheid
Doe altijd een goede warming-up voor u gaat sporten.
Blijf 100% geconcentreerd wanneer u sport.
Sport regelmatig, de regelmaat is belangrijker dan de intensiteit.

Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt ons bellen tijdens openingsuren.