Ontspanning2019-05-13T15:04:37+01:00

Ontspanning

Massage Praktijk Energiek biedt:

-Ontspanningsmassage
-Voetreflexmassage
-Stoelmassage
-Hotstone massage

Ontspanningsmassage:

Voor het behoud van een goede gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk, kan een regelmatige massage preventief werken. Deze heerlijke massage met etherische warme olie zorgt voor ontspanning van de spieren, stimuleert de bloedsomloop, en zorgt voor diepere ademhaling waardoor afvalstoffen veel beter worden afgevoerd.

Dus heb je te lang achter de pc gezeten, stijve spieren, stress of gewoon zin om je hoofd leeg te maken en te ontspannen? Kom eens langs en ervaar deze ontspanningsmassage.

Deelmassage is ook mogelijk:
– Bijvoorbeeld: Rug, nek, schouders
– Voeten, voor- en of achterzijde benen enz.

Kosten:
30 minuten: € 25,-
60 minuten: € 50,-

Voetreflexmassage:

Voetreflexmassage is een ontspannen en effectieve massage van voeten en onderbenen. Door combinatie van druk op reflexpunten en ontspanningsmassage grepen, creëer je een algehele ontspanning en wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Ook worden blokkades in je lichaam opgeruimd en de energiestroom weer op gang gebracht. Voetreflexmassage kan goed helpen bij allerlei klachten zoals hoofdpijn, migraine, langdurige stress, darm- en spijsverteringsproblemen, overgangsklachten en vermoeidheid, emotionele en psychische klachten.

Kosten:
30 minuten: € 25,-

Hotstone massage:

Een hotstone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 ºC. De hitte en de druk van de stenen dringen diep door in de spieren. De stenen worden op verschillende plekken van het lichaam gelegd en je wordt gemasseerd met de stenen. De hotstone verlicht spanning en geeft je nadien veel energie.

Hotstone wordt niet gegeven bij diabetes en te hoge bloeddruk.

Kosten:
45 minuten: € 39,50
75 minuten: € 69,50

Stoelmassage:

Stoelmassage is een combinatie van volle handknedingen, drukpunten en technieken uit de klassieke massage die met de hand, handpalmen, vingers en duimen toegepast worden op de rug, schouders, nek, armen, hoofd en handen. De massage zorgt voor een betere doorbloeding, maakt de geest alert en geeft een energiek en verfrissend gevoel. Stoelmassage wordt gegeven op een daarvoor ontworpen ergonomische stoel, zonder massageolie. Met t-shirt aan kunnen de technieken het beste uitgevoerd worden.

Kosten:
30 minuten: € 25,-