Verlenging lockdown

Lockdown
Vandaag is tijdens de persconferentie bekend gemaakt dat er een verlenging komt van de lockdown. In deze nieuwsbrief kun je lezen hoe wij hier mee om zullen gaan.

Welkom bij Fitness Energiek

Verlenging lockdown

Vandaag is er bekend gemaakt dat de lockdown verlengd wordt t/m 31 maart. Dit betekent dat ook wij nog steeds niet open kunnen. Wij balen hier uiteraard enorm van!Vanwege de verlenging hebben wij er nu voor gekozen om, net als bij de vorige lange lockdown, te stoppen met het incasseren van het abonnementsgeld. De abonnementen worden bevroren. Willen jullie ons een hart onder de riem steken en ons steunen? Maak dan zelf je abonnementsgeld over vanaf 19 januari.

Wij hopen jullie uiteraard snel weer te mogen verwelkomen in de sportschool. Tot die tijd wensen wij iedereen veel sterkte in deze lange en strenge lockdown. Zorg goed voor elkaar en houd je aan de maatregelen. Want alleen samen krijgen wij corona onder controle!

Steun jij ons?

Maak jij je abonnementsgeld over tijdens deze lockdown? Dan krijg jij zodra we weer open zijn een lootje van ons waarmee je kans maakt op mooie prijzen.Overmaken kan op rekeningnummer:

NL92ABNA0535636202

O.v.v. Steun 2021

Het team van Fitness Energiek bedankt jullie hartelijk en staat te trappelen om weer met jullie aan de slag te kunnen.

Door |2021-03-09T08:45:12+01:00januari 12th, 2021|Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor Verlenging lockdown

Over de auteur: