Wie zijn wij?

Wie zijn wij?2022-07-30T11:43:47+01:00

Maak kennis met het team van Fitness Energiek

Marco Roerade (Eigenaar)

Marco is sinds 1 juli 2022 eigenaar van Fitnesscentrum Energiek. Hij is een gepassioneerde sporter en trainer en leest alles wat los en vast zit over sport en beweging. Zijn interesse in sport is divers, krachttraining, vechtsporten, zelfverdedigingssporten, voetbal, mountainbiken; stilzitten staat niet in zijn woordenboek!

Anita de Vries (fitnessinstructeur, groepslesinstructrice)

Anita is sinds april werkzaam bij Fitness Energiek. Ze staat op de fitnessvloer en geeft groepslessen, Spinning, Club Power, boksen en nog veel meer! Ze is werkzaam in de sportwereld sinds 2005 en heeft daardoor veel ervaring opgedaan. Anita staat elke dag weer te springen om les te geven en geeft dit enthousiasme graag door aan jullie! Trainen jullie mee met Anita?

Desiree Boeije (fitnessinstructeur)

Desiree is sinds oktober 2020 werkzaam bij Fitness Energiek. Zij behaalde in juli 2020 het diploma Fitness Trainer A en heeft de opleiding Fitness Trainer B daar gelijk achteraan geplakt en hoopt hier in juli 2021 mee klaar te zijn. Haar passie voor fitness is in 2013 ontstaan toen zij op dat moment zwaar overgewicht had. Zij wilde en moest hier wat aan doen. Zij heeft haar voeding aangepast en is fanatiek gaan sporten, zij behaalde hierdoor doel na doel en het enthousiasme nam hierdoor alleen maar toe. Nu heeft ze haar werk er van gemaakt en staat zij vol enthousiasme klaar om alle leden van Fitness Energiek te helpen met het behalen van hun doel.

” Het leuke aan het werk in de fitness vind ik het contact met de klant, helpen van verschillende doelen behalen maar vooral plezier in hun training laten ervaren.”

Joke van Beelen (baliemedewerkster)
Joke is al sinds 2006 baliemedewerksterbinnen Energiek. Ze neemt daarnaast ook fittesten af en verstrekt informatie. Het contact met de klanten vind ze belangrijk. Haar hobby’s zijn tennis, fitness, reizen en winkelen.

Joke: “Ik vind het belangrijk dat iedereen het naar z’n zin heeft en ik maak daarom graag een praatje met de leden.”

Wordt ook lid bij Fitness Energiek!

Inschrijven
Inschrijven