Wie zijn wij?

Wie zijn wij?2022-04-12T15:44:01+01:00

Maak kennis met het team van Fitness Energiek

Rob van Rossum & Threa van Velsen (Management Energiek)

Rob is samen met Threa 20 jaar geleden begonnen met Energiek. Hiervoor heeft hij 15 jaar gewerkt bij de Koninklijke Marine. Waarvan 5 jaar varend en 10 jaar als vliegtuigmonteur op vliegkamp Valkenburg maar zag dat de toekomst niet erg rooskleurig was en sluiting van het vliegkamp dreigde. Door onvrede in aanbod en kwaliteit van sportscholen in de regio is het idee ontstaan om een fitnesscentrum te openen. Threa was toentertijd leidinggevende in verzorgingstehuis Vlietstede in Rijnsburg. Ze hebben het roer rigoureus omgegooid en zijn samen de uitdaging aangegaan. Al 20 jaar staat Energiek voor innovatie, vernieuwing en toonaangevend. Niet alleen in de regio maar voor heel Nederland.

‘’We zijn expres kleinschalig gebleven om het contact met onze leden optimaal te houden. Daar is eGym een heel goed middel voor. Naast de krachtmetingen en het instellen word via de app gecontroleerd door de trainers of er genoeg vorderingen zijn. We hebben de ervaring dat mensen die niet graag sporten meer begeleid willen worden en daardoor hun doel wel behalen zonder vroegtijdig af te haken. ‘’

Roland van Donge (groepslesdocent, personal trainer en
fitnessinstructeur)

Roland is sinds 2013 werkzaam bij Energiek. Hij geeft verschillende groepslessen waaronder BBB, Clubpower en Clubcycle en is tevens Personal Trainer. Roland is altijd al met sport bezig geweest. Hij heeft 7 jaar 1e divisie en 2 jaar eredivisie ijshockey gespeeld. Door zijn passie voor sport is hij de opleiding Sport & Bewegen gaan doen, afgestudeerd in 2008 en sindsdien aan het werk in verschillende sportscholen. Tijdens zijn opleiding heeft hij fitvak A & B plus Personal Trainer behaald. Naast verschillende groepsfitness opleidingen is hij sinds juli 2018 KNG gecertificeerd Gewichtheftrainer level 1-2. Het leukst aan Energiek vind hij dat het een vooruitstrevend bedrijf is, de nieuwste apparatuur heeft en de beste begeleiding.

Roland: “Dat iedereen zijn doel behaald is voor ons trainers al een doel opzich.”

Anita de Vries (fitnessinstructeur, groepslesinstructrice)

Anita is sinds april werkzaam bij Fitness Energiek. Ze staat op de fitnessvloer en geeft groepslessen, Spinning, Club Power, boksen en nog veel meer! Ze is werkzaam in de sportwereld sinds 2005 en heeft daardoor veel ervaring opgedaan. Anita staat elke dag weer te springen om les te geven en geeft dit enthousiasme graag door aan jullie! Trainen jullie mee met Anita?

Desiree Boeije (fitnessinstructeur)

Desiree is sinds oktober 2020 werkzaam bij Fitness Energiek. Zij behaalde in juli 2020 het diploma Fitness Trainer A en heeft de opleiding Fitness Trainer B daar gelijk achteraan geplakt en hoopt hier in juli 2021 mee klaar te zijn. Haar passie voor fitness is in 2013 ontstaan toen zij op dat moment zwaar overgewicht had. Zij wilde en moest hier wat aan doen. Zij heeft haar voeding aangepast en is fanatiek gaan sporten, zij behaalde hierdoor doel na doel en het enthousiasme nam hierdoor alleen maar toe. Nu heeft ze haar werk er van gemaakt en staat zij vol enthousiasme klaar om alle leden van Fitness Energiek te helpen met het behalen van hun doel.

” Het leuke aan het werk in de fitness vind ik het contact met de klant, helpen van verschillende doelen behalen maar vooral plezier in hun training laten ervaren.”

Joke van Beelen (baliemedewerkster)
Joke is al sinds 2006 baliemedewerksterbinnen Energiek. Ze neemt daarnaast ook fittesten af en verstrekt informatie. Het contact met de klanten vind ze belangrijk. Haar hobby’s zijn tennis, fitness, reizen en winkelen.

Joke: “Ik vind het belangrijk dat iedereen het naar z’n zin heeft en ik maak daarom graag een praatje met de leden.”

Wordt ook lid bij Fitness Energiek!

Inschrijven
Inschrijven