Wie zijn wij?

Wie zijn wij?2018-07-20T10:27:46+00:00

Maak kennis met het team van Fitness Energiek

Rob van Rossum (Management Energiek)

Roland van Donge (groepslesdocent, personal trainer en
fitnessinstructeur)

Roland is fitnessinstructeur en groepslesdocent binnen Energiek. Hij geeft daarnaast ook Boksfit, BBB, Clubpower en Clubcycle en is tevens Personal Trainer. Roland is altijd al met sport bezig geweest. Hij heeft 7 jaar 1e divisie en 2 jaar eredivisie ijshockey gespeeld. Door zijn passie voor sport is hij de opleiding Sport & Bewegen gaan doen, afgestudeerd in 2008 en sindsdien aan het werk in verschillende sportscholen. Tijdens zijn opleiding heeft hij fitvak A & B plus Personal Trainer behaald. Naast verschillende groepsfitness opleidingen is hij sinds juli 2018 KNG gecertificeerd Gewichtheftrainer level 1-2. Het leukst aan Energiek vind hij dat het een vooruitstrevend bedrijf is, de nieuwste apparatuur heeft en de beste begeleiding.

Roland: “Dat iedereen zijn doel behaald is voor ons trainers al een doel opzich. Naast trainer ben ik ook vader van een hele mooie dochter Zoë, zij sport en danst ook al bij Energiek.”

Marenthe Jungerius (fitnessinstructrice, groepslesdocente)
Marenthe is sinds 2014 werkzaam bij Energiek, ze begon als stagiaire tijdens haar CIOS sport, gezondheid & vrijetijdsmanagement opleiding, maar is nu volwaardig fitnessinstructrice. Ook geeft zij verschillende groepslessen binnen Energiek en loopt regelmatig rond om een praatje te maken en vragen te beantwoorden. Marenthe doet zelf ook veel aan fitness. Naast sport vind zij voeding ook erg interessant, zij wil daar na het CIOS een studie in gaan volgen.

Marenthe: “Energiek is het fitnesscentrum waar je hard maar vooral met plezier kan trainen. Cardio, kracht, e-Gym en groepslessen, met misschien wel mijn favoriete les In-Trinity. Voel je energiek bij Energiek”

Larissa van Giezen (fitnessinstructrice, groepslesdocente)
Heeft in 2015 haar diploma sport en bewegen behaald op het Cios in Haarlem. Zij is altijd bezig geweest met sport. Zij heeft 15 jaar gedanst en 7 jaar geturnd. Tijdens haar opleiding heeft Larissa de diploma’s Fitnesstrainer A en B gehaald tevens Aerobics A. Momenteel geeft zij de lessen Synrgy en In-trinity maar word dit snel uitgebreidt met andere lessen.

Larissa: ”Ik vind het heerlijk om hier te werken, de mensen zijn heel vriendelijk en de sfeer is heel warm. Ik wil iedereen graag helpen om zijn/haar doelen te behalen en ze hier zoveel mogelijk in te steunen.”

Word jij onze nieuwe collega? solliciteer nu! https://www.fitness-energiek.nl/vacatures/

Mitchell Heemskerk (fitnessinstructeur)
Mitchell is begonnen als stagiair bij Energiek maar is sinds 2014 werkzaam als fitnessinstructeur.Mitchell heeft de opleiding ROC Sport&Bewegen in Leiden afgerond. Fitvak A & B heeft hijbehaald en is ook in het bezit van een Gladiator workout diploma. Verder is hij voetbaltrainer bij FC Rijnvogels en heeft zijn KNVB Pupillen Junioeren diploma Na zijn opleiding bij ROC leiden wil hij HBO verpleegkunde opleiding volgen.

Mitchell:”Het leukst aan Energiek vind ik dat er veel variatie is in oefeningen en dat ik gezellige collega’s heb”.

Mitchell van Huissteden (fitnessinstructeur)
Mitchell heeft in 2015 zijn CIOS diploma behaald voor Sport, gezondheid & vrijetijdsmanagement. Afgelopen jaar heeft hij stage gelopen bij Energiek maar is nu volledig fitnessinstructeur. Volgend jaar gaat hij een nieuwe studie starten, namelijk Sportmanagement aan de Haagse Hogeschool.

Mitchell: “Ik vind Energiek een leuke en gezellige sportclub. Zowel voor jong en oud is er veel te doen.”

Astrid van Leeuwen (baliemedewerkster)
Astrid , baliemedewerkster binnen Energiek, is moeder van twee kinderen; een zoon en een dochter. Ze is geboren in Leiden en woont nu in Katwijk en is al sinds 2001 werkzaam bij Energiek. Astrid is een vrolijke en enthousiaste baliemedewerkster en neemt ook een deel van het administratieve werk op zich.

Astrid: “Het leukst aan Energiek vind ik het contact met de leden en het ons-kent-ons gevoel.”

Joke van Beelen (baliemedewerkster)
Joke is al sinds 2006 baliemedewerksterbinnen Energiek. Ze neemt daarnaast ook fittesten af en verstrekt informatie. Het contact met de klanten vind ze belangrijk. Haar hobby’s zijn tennis, fitness, reizen en winkelen.

Joke: “Ik vind het belangrijk dat iedereen het naar z’n zin heeft en ik maak daarom graag een praatje met de leden.”

Wordt ook lid bij Fitness Energiek!

Inschrijven
Inschrijven