Wie zijn wij?

Wie zijn wij?2021-04-01T19:14:19+01:00

Maak kennis met het team van Fitness Energiek

Rob van Rossum & Threa van Velsen (Management Energiek)

Rob is samen met Threa 20 jaar geleden begonnen met Energiek. Hiervoor heeft hij 15 jaar gewerkt bij de Koninklijke Marine. Waarvan 5 jaar varend en 10 jaar als vliegtuigmonteur op vliegkamp Valkenburg maar zag dat de toekomst niet erg rooskleurig was en sluiting van het vliegkamp dreigde. Door onvrede in aanbod en kwaliteit van sportscholen in de regio is het idee ontstaan om een fitnesscentrum te openen. Threa was toentertijd leidinggevende in verzorgingstehuis Vlietstede in Rijnsburg. Ze hebben het roer rigoureus omgegooid en zijn samen de uitdaging aangegaan. Al 20 jaar staat Energiek voor innovatie, vernieuwing en toonaangevend. Niet alleen in de regio maar voor heel Nederland.

‘’We zijn expres kleinschalig gebleven om het contact met onze leden optimaal te houden. Daar is eGym een heel goed middel voor. Naast de krachtmetingen en het instellen word via de app gecontroleerd door de trainers of er genoeg vorderingen zijn. We hebben de ervaring dat mensen die niet graag sporten meer begeleid willen worden en daardoor hun doel wel behalen zonder vroegtijdig af te haken. ‘’

Roland van Donge (groepslesdocent, personal trainer en
fitnessinstructeur)

Roland is al een vaste waarde in het team sinds 2013. Hij geeft verschillende groepslessen waaronder BBB, Clubpower en Clubcycle en is tevens Personal Trainer. Roland is altijd al met sport bezig geweest. Hij heeft 7 jaar 1e divisie en 2 jaar eredivisie ijshockey gespeeld. Door zijn passie voor sport is hij de opleiding Sport & Bewegen gaan doen, afgestudeerd in 2008 en sindsdien aan het werk in verschillende sportscholen. Tijdens zijn opleiding heeft hij fitvak A & B plus Personal Trainer behaald. Naast verschillende groepsfitness opleidingen is hij sinds juli 2018 KNG gecertificeerd Gewichtheftrainer level 1-2. Het leukst aan Energiek vind hij dat het een vooruitstrevend bedrijf is, de nieuwste apparatuur heeft en de beste begeleiding.

Roland: “Dat iedereen zijn doel behaald is voor ons trainers al een doel opzich.”

Marenthe Jungerius (fitnessinstructrice, groepslesdocente)
Marenthe is sinds 2014 werkzaam bij Energiek, ze begon als stagiaire tijdens haar CIOS sport, gezondheid & vrijetijdsmanagement opleiding, maar is nu volwaardig fitnessinstructrice. Ook geeft zij verschillende groepslessen binnen Energiek en loopt regelmatig rond om een praatje te maken en vragen te beantwoorden. Marenthe doet zelf ook veel aan fitness. Naast sport vind zij voeding ook erg interessant, zij wil daar na het CIOS een studie in gaan volgen.

Marenthe: “Energiek is het fitnesscentrum waar je hard maar vooral met plezier kan trainen. Cardio, kracht, e-Gym en groepslessen, met misschien wel mijn favoriete les In-Trinity. Voel je energiek bij Energiek”

Edith Spruit – van der Does (fitnessinstructrice, personal trainer en groepslesdocent)

Edith is sinds September 2018 werkzaam bij Energiek als fitnessinstructeur na in 2017 en 2018 de opleidingen Fitnesstrainer-A en Fitnesstrainer-B afgerond te hebben. Edith begeleidt sporters op de eGym, in de fitnessruimte, geeft Personal Training en verzorgt een aantal small-group trainingen, waaronder Synrgy en H.I.I.T. MIX. Tevens is zij groepslesinstructeur van ClubJoy en geeft zij o.a. de groepslessen ClubPower en ClubCycle/Spinning.
Uiteraard bereidt ze ook graag een lekkere bak koffie of shake voor u! Edith heeft altijd veel gesport en sinds 2010 bij Energiek. Vooral de Spinning lessen, eGym-circle en Krachttraining zijn haar favoriet.
Naast haar werk bij Energiek hockeyt Edith bij hockeyvereniging De Kieviten en verzorgt daar wekelijks de kracht- en conditietraining voor de Dames 1. Tenslotte loopt ze in clubverband hard op de weg en op de trails.
Edith: “Ik vind het super om sporters te mogen begeleiden met het behalen van hun persoonlijke doelen en het uiterste uit zichzelf te halen, iedere training weer! Energiek heeft een groot aanbod aan mooie apparatuur, oefeningen, meerdere groepslessen en de nieuwste snufjes op fitness gebied. Het feit dat wij een tweede eGym-circle hebben is echt uniek in Nederland. Kortom een prachtige omgeving om te mogen werken en sporten!

Anita de Vries (fitnessinstructeur, groepslesinstructrice)

Anita is sinds april werkzaam bij Fitness Energiek. Ze staat op de fitnessvloer en geeft groepslessen, Spinning, Club Power, boksen en nog veel meer! Ze is werkzaam in de sportwereld sinds 2005 en heeft daardoor veel ervaring opgedaan. Anita staat elke dag weer te springen om les te geven en geeft dit enthousiasme graag door aan jullie! Trainen jullie mee met Anita?

Desiree Boeije (fitnessinstructeur)

Desiree is sinds oktober 2020 werkzaam bij Fitness Energiek. Zij behaalde in juli 2020 het diploma Fitness Trainer A en heeft de opleiding Fitness Trainer B daar gelijk achteraan geplakt en hoopt hier in juli 2021 mee klaar te zijn. Haar passie voor fitness is in 2013 ontstaan toen zij op dat moment zwaar overgewicht had. Zij wilde en moest hier wat aan doen. Zij heeft haar voeding aangepast en is fanatiek gaan sporten, zij behaalde hierdoor doel na doel en het enthousiasme nam hierdoor alleen maar toe. Nu heeft ze haar werk er van gemaakt en staat zij vol enthousiasme klaar om alle leden van Fitness Energiek te helpen met het behalen van hun doel.

” Het leuke aan het werk in de fitness vind ik het contact met de klant, helpen van verschillende doelen behalen maar vooral plezier in hun training laten ervaren.”

Joke van Beelen (baliemedewerkster)
Joke is al sinds 2006 baliemedewerksterbinnen Energiek. Ze neemt daarnaast ook fittesten af en verstrekt informatie. Het contact met de klanten vind ze belangrijk. Haar hobby’s zijn tennis, fitness, reizen en winkelen.

Joke: “Ik vind het belangrijk dat iedereen het naar z’n zin heeft en ik maak daarom graag een praatje met de leden.”

Wordt ook lid bij Fitness Energiek!

Inschrijven
Inschrijven