Wie zijn wij?

Wie zijn wij?2023-09-05T13:40:37+01:00

Maak kennis met het team van Fitness Energiek

Marco Roerade (eigenaar)

Ik ben sinds 1 juli 2022 eigenaar van Fitnesscentrum Energiek. Zelf ben ik een gepassioneerde sporter en trainer en ik lees alles wat los en vast zit over sport en beweging. Diverse sporten hebben mijn interesse; krachttraining, vechtsporten, zelfverdedigingssporten, voetbal, mountainbiken; stilzitten staat niet in mijn woordenboek!

Jiske den Hollander (mede-eigenaar)

Samen met Marco ben ik het avontuur aangegaan bij Energiek. Ik ben gefascineerd door het menselijk lichaam en dan voornamelijk de invloed die voeding en suppletie hierop kunnen hebben. Op dit gebied heb ik ook diverse opleidingen gevolgd. Heb je vragen over voeding of suppletie, vraag het me gerust!

In mijn vrije tijd ben ik graag actief met de hond bezig. Verder hou ik van koken en het uitproberen van gezonde recepten.

Op dit moment ben ik vooral actief bij Energiek op de achtergrond, maar wellicht komt daar op termijn verandering in.

Aria Vooijs (groepslesinstructrice)
Ik ben Aria Vooijs, ik ben woonachtig in Katwijk met mijn man en 2 kinderen. 8 jaar geleden begon ik met het geven van bootcamp. Inmiddels geef ik niet alleen bootcamp, maar kun je me ook vinden als instructrice bij pump-it up, circuit training en bokslessen. Geen les is hetzelfde en ik geef ze met veel plezier en energie!   Vroeger heb ik veel struggles gehad met mijn gewicht en ik weet als geen ander hoe het is om je leefstijl om te gooien. Door deze ervaring ben ik enorm gemotiveerd om ook andere mensen hierbij te helpen. Ik heb een opgeruimd karakter, ben altijd vrolijk en makkelijk in omgang. Ik hoop jullie snel in een les terug te zien!

Ariea Barnhoorn (fitness- en groepslesinstructrice)

Ik ben Ariea Barnhoorn, na ruim 20 jaar met veel plezier te hebben gewerkt in de mode branche werd het tijd voor een nieuwe uitdaging.Gezondheid, sport en voeding hebben altijd mijn interesse gehad. Niets is belangrijker dan de juiste balans creëren, waardoor je op en top van het leven kunt genieten, gelukkig kunt zijn en leuke dingen kunt doen!

De afgelopen jaren heb ik veel geleerd, diploma’s gehaald en werk ik naast Energiek ook voor een online gezondheidsplatform. Kortom; ik heb enorm veel zin in de toekomst!

Desiree Boeije (fitness- en groepslesinstructrice)

Ik ben sinds oktober 2020 werkzaam bij Energiek. Juli 2020 heb ik het diploma Fitness Trainer A gehaald. Mijn passie voor fitness is in 2013 ontstaan toen ik op dat moment zwaar overgewicht had. Ik wilde en moest hier wat aan doen. Ik heb mijn voeding aangepast en ben fanatiek gaan sporten en behaalde hierdoor mijn doel. Nu wil ik mijn enthousiasme voor een gezonde levensstijl doorgeven aan de leden van Energiek!

Hessel Noort (fitness- en groepslesinstructeur)

Mijn naam is Hessel. Ik ben opgegroeid en nog steeds woonachtig in Valkenburg. Ik ben afgestudeerd als ‘ advanced personal trainer’. Daarmee heb ik vaardigheden en ervaring om topsporters te begeleiden en prestatieverbetering te bevorderen. Ik begeleid op dit moment de beste amateur voetbalclub van Nederland als kracht/conditietrainer wat ik erg leuk vind om te doen! Verder ben ik gespecialiseerd in het geven van personal training.

Bij Energiek vind ik het erg leuk om mensen advies te geven op de fitnessvloer en daarnaast geef ik met veel plezier diverse groepslessen als boksen, synrgy360, BBB en bootcamp. Ik ben graag in contact met mensen en hoop andere mensen ook te kunnen enthousiasmeren om met plezier te komen sporten!

Joey Ravensbergen (fitness- en groepslesinstructeur)

Ik ben Joey Ravensbergen en ben 27 jaar oud. Ik ben nu een aantal jaren aan het werk als personal trainer in Katwijk. Mijn grootste passies zijn voetbal en fitness.
Verder tennis en padel ik ook graag.Bij Energiek ben ik te vinden op de maandagochtend, dan geef ik de bootcamp en loop ik rond in de zaal. Ik heb er super veel zin in iedereen te helpen waar dat nodig is!

Joke van Beelen (baliemedewerkster)

Ik ben al sinds 2006 baliemedewerkster binnen Energiek. Als je vragen hebt, kan ik je daar zeker mee helpen. Het contact met klanten vind ik erg leuk en ik vind het belangrijk dat iedereen het naar z’n zin heeft bij Energiek.

Mijn hobby’s zijn tennis, fitness, reizen en winkelen.

Laurens Treur (fitness- en groepslesinstructeur)

Mijn naam is Laurens Treur en ik woon in het mooie Noordwijk. In mijn vrije tijd sport ik veel voornamelijk fitness, ook vind ik het leuk om naar verschillende sport te kijken en sta ik positief in het leven ” je weet nooit wat je kunt totdat je het hebt geprobeerd”.Bij Energiek wil ik graag mijzelf blijven ontwikkelen om onze leden nog beter te kunnen helpen om aan een gezonde levensstijl te werken.

Ruby Plugge (fitness- en groepslesinstructrice)

Ik ben Ruby en ik ben sinds dit jaar (2022) werkzaam bij Energiek. Dé sportschool waar de energie van af spat! Naast het werken bij Energiek, werk ik ook nog parttime in de zorg. Verder ben ik dagelijks bezig met mijn passie voor vechtsport. Ik doe zelf veel aan kickboksen en karate, maar tennissen, yoga en pilates vind ik daarnaast ook erg leuk om te doen. Tot snel in de sportschool!

Loes van der Pouw (groepslesinstructrice)

Ik ben Loes en ik ben gepassioneerd yoga-docent. Yoga heeft een positieve uitwerking op body & mind. Je wordt er niet alleen flexibeler, maar ook sterker en bewuster van. Door onze ademhaling aan een beweging te koppelen, maken we onze mind even ‘leeg’ zodat je gegarandeerd met een heerlijk gevoel de zaal kunt verlaten. Ik nodig je uit om de verschillende lessen te volgen, om te kijken welke vorm van yoga bij jou past. In de poweryogalessen werken we aan kracht, flexibiliteit en balans en in de yin-yogalessen richten we ons op volledige ontspanning en het bindweefsel. Yin-yang yoga betreft een combinatie-les. En wees gerust, je hoeft thuis echt geen wierook te branden om bij mij een les te komen volgen! Ik hoop je snel te zien in 1 van mijn lessen.

Shresta Giasi (groepslesinstructrice)

Mijn naam is Shresta en ik ben al 6 jaar actief bij Energiek als de dance instructeur. Mijn passie ligt bij diverse stijlen van dans en heb er mijn part-time baantje van kunnen maken. Ik hoop meerdere van jullie te mogen verwelkomen bij de dance om er een gezellig en sportief uurtje van te maken!