Wij gaan naar buiten!

Afbeelding
Nieuwsbrief april
In deze nieuwsbrief vertellen wij jullie wat voor mogelijkheden wij jullie gaan bieden om toch aan je gezondheid te kunnen werken tijdens deze lange lockdown. Lees snel verder hoe en wat…
 
 
Welkom bij Fitness Energiek
Afbeelding
Bedankt voor jullie steun!
Beste leden,Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de steun die wij van jullie hebben gekregen en nog steeds krijgen. Het zijn op dit moment moeilijke tijden voor een sportschool maar jullie slepen ons er doorheen!

Omdat we het wachten zat zijn en allemaal graag weer met jullie aan de slag willen hebben we daarom besloten om vanaf 1 april buiten sportlessen te gaan verzorgen.

Nee…het is geen grap!

Ook eerste en tweede Paasdag kunnen jullie bij ons terecht voor een buiten training.

Aanmelden kan vanaf heden in de Fitness registratie app, die de meeste van jullie al na de eerste lockdown hebben geinstalleerd.

Team Fitness Energiek

Afbeelding
Energiek gaat naar buiten!
Vanaf donderdag 1 april gaan wij buiten sportlessen verzorgen. Denk hierbij aan de les Clubpower, circuittrainingen, personal training en small group training.Omdat we ons uiteraard wel aan de maatregelen dienen te houden hebben wij bij de circuittraining plek voor 10 personen en bij Clubpower voor drie groepjes van 4 personen, (met onderlinge ruimte van 4 meter). Verder gaan wij op vaste tijden personal training en small group training verzorgen.

Kosten circuittraining/Clubpower:
1 maand € 40,-
Kosten personal training:
Per les € 40,-
Kosten small group training:
Per les € 60,- max 4 personen.

Kosten dienen buiten contant afgerekend te worden bij één van de instructeurs.

Let op! Bij regen, sneeuw, hagel of temperaturen onder 0 gaat de les niet door. Wij proberen hier tijdig over te informeren via onze socials.

Afbeelding
Personal/Small group training
Wil jij nou net dat beetje extra advies om weer op weg te komen? Of wil jij iemand die je stimuleert om tot het gaatje te gaan? Boek dan nu jouw personal training of small group training via roland@fitness-energiek.nlBeschikbare tijden:
Maandag:     10:30u – 11:30u
18:30u – 19:30u
Dinsdag:       18:30u – 19:30u
Woensdag:   10:30u – 11:30u
Donderdag: 18:30u – 19:30u
Vrijdag:         10:30u – 11:30u
Zaterdag:      10:30u – 11:30u
Zondag:         10:30u – 11:30u
Afbeelding
Locatie buiten sportlessen
De circuittraining doen wij op een andere locatie dan de sportschool. Dit is op 8 minuten lopen vanaf de sportschool, in de dorpsweide. Je moet je hier melden, uiteraard nadat je je hebt aangemeld via de Fitness registratie app voor de les.De Clubpower les geven wij op het kleine parkeerterrein (bij de hoofdingang)

Personal training en small group training is in overleg.

Lockdown 2021
Heb jij je abonnements geld als gift tijdens de tweede lockdown aan ons overgemaakt? Dan ligt er iets leuks in het verschiet! Een gift overmaken kan trouwens nog steeds op rekeningnummer: NL92ABNA0535636202O.v.v. Steun 2021 + je voor- en achternaam
Door |2021-03-29T16:41:51+01:00maart 29th, 2021|Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor Wij gaan naar buiten!

Over de auteur: